Kreative aktiviteter for en inspirerende sommer

Sommeren er perfekt for å utforske kreative aktiviteter for både liten og stor!

Sommeren er en tid for avslapning, solskinn og nye opplevelser. Hva er vel bedre enn å kombinere disse med litt kreativitet? Enten du er en ivrig kunstner eller bare ønsker å utforske nye hobbyer, har vi samlet noen morsomme og inspirerende aktiviteter du kan gjøre i sommer. Hos oss finner du alt du trenger for å komme i gang!

Kreative aktiviteter i sommerværet - mal på stener

Kreative aktiviteter for de yngste

Sommeren er en perfekt tid for barn å utforske sin kreativitet og ha det gøy med ulike hobbyaktiviteter. Å engasjere barna i kreative prosjekter kan ikke bare være underholdende, men også utviklende for deres fantasi og ferdigheter.
Her er noen ideer til aktiviteter som vil holde barna engasjerte og inspirerte i sommer:

 • Dekorer på stener, skjell og andre ting dere finner ute:
  Samle steiner og skjell fra stranden og la barna dekorere dem med maling og tusjer. Dette er en flott måte å kombinere natur og kunst på, og resultatet blir unike, personlige skatter.
 • Tegn med gatekritt:
  Å tegne med gatekritt er en aktivitet som lar barna uttrykke seg fritt og ha det gøy i solen. Med gatekritt kan barne både være kreativ eller finne på gøyale spill og leker!
 • Male og tegne:
  Gi barna muligheten til å uttrykke seg gjennom maling og tegning. Med fargerike tusjer, blyanter og maling kan de skape fantastiske kunstverk. Vi har laget en artikkel som viser forskjellige type maling til barn, som du kan lese her
 • Ansiktsmaling:
  Ansiktsmaling er alltid en hit blant barn. La dem forvandle seg til sommerfugler, tigre eller superhelter med trygge og barnevennlige ansiktsmalingssett.

Prøv noen av disse i sommer

Kreative aktiviteter for hele familien

Sommeren er en flott tid for å samle hele familien til kreative aktiviteter. Uansett alder, kan alle finne glede i å skape noe sammen. Her er noen ideer som passer for både barn, voksne og hele familien:

 • Hama-perler:
  Hama-perler er en morsom og kreativ aktivitet som barn i alle aldre elsker. La dem lage mønstre og figurer ved å sette sammen små perler på brett, for deretter å stryke dem sammen til fargerike kunstverk. Vi har Hama-perler i forskjellige størrelser, til de yngre barna og de eldre barna. Les mer om Hama og bli inspirert her
 • Lag smykker:
  Å lage smykker med perler er en morsom og kreativ hobby som passer for både voksne og barn. Vi har perler i forskjellige størrelser og vanskelighetsgrader. Les mer, se utvalget og bli inspirert her!
 • Dekorer på tekstil:
  Dekorer tekstiler som t-skjorter, tote bags eller putetrekk med tekstilmaling, stofftusjer eller strykemerker. Dette er en morsom aktivitet for hele familien, hvor alle kan lage sine egne unike design. Se fremgangsmåte, les mer og la deg bli inspirert her.
 • Farg klær med tekstilfarge:
  Gi gamle klær nytt liv ved å farge dem med tekstilfarge. Eksperimenter med ulike teknikker som batikk eller dyppefarging for å skape unike mønstre og farger. Les mer om den fantastiske tekstilfargen fra Rit her.

Sjekk ut disse produktene

Kreativ sommer for kunstnerne

Sommeren gir perfekte muligheter for kunstnere til å utvide sine horisonter og eksperimentere med nye teknikker. Her er noen kreative aktiviteter som kan inspirere både amatører og erfarne kunstnere denne sommeren:

Ta med malingen ut

Nyt det gode været og ta med malingen utendørs. Å male i friluft gir en unik mulighet til å fange naturens skjønnhet og lysets spill på en annen måte enn innendørs. Les mer om å ta med malingen ut her.

Lær noe nytt om malingsteknikker

Sommeren er en flott tid for å lære noe nytt og forbedre dine ferdigheter. Utforsk ulike teknikker som:

Ta en titt på disse produktene

Publisert av

Mange forskjellige fargede strykeperler i en haug

Hama-perler

Leter du etter en hobby som er både kreativ og underholdende? Med Hama strykeperler kan…
Les mer

Maling til lær

Darwi Leather Lærmaling åpner en verden av muligheter for kreativ utfoldelse og personlig tilpasning. Enten…
Les mer