Merker

Med over 30 000 produkter fra mer enn 70 merkevarer, tilbyr vi et stort utvalg av produkter til ditt neste kreative prosjekt. Utforsk vårt omfattende sortiment av blyanter, pensler, farger, papir, lerret og mye mer – alt du trenger for å gi liv til dine kreative visjoner.

A-D

Amsterdam All Acrylic

Amsterdam Acrylic er den perfekte serien til å utrykke ideer og tanker i farger. Serien består av akrylmaling i standard- og kunstnerkvalitet, markere, spraymaling og blekk!

E-H

Ecoline vannmaling og tusjer

Ecoline vannmaling er en type flytende akvarell eller vannfarge som er populær blant kunstnere og illustratører. Den brukes ofte til å lage vakre akvarellmalerier, illustrasjoner og til kalligrafi.

I-L

Kolinex-pensler

Kolinex – syntetiske kvalitetspensler

Kolinex-penslene fra Alf Bjercke er en penselserie som passer både til akvarell-, olje, akrylmaling og mer!

M-P

Posca-tusjer

Posca-tusjene kan brukes på mange forskjellige overflater og gir deg mulighet til å være kreativ på nye måter! Tusjene er populær å bruke til alt fra å tegne og signere malerier på lerret, til å dekorere på klær, interiør og lage andre spennende kunstverk!

R-S

Utstyr til linotrykk

Grafisk trykk

Grafisk trykk er en samlebetegnelse for alle teknikker hvor man bruker en flate til å overføre et kunstverk til papir eller andre overflater. Lino-, silke-, monotrykk og mer.. Hvilken trykketeknikk skal du velge?

T-Å