Golden akrylmaling

Golden Acrylics er et anerkjent merke kjent for sin akrylmaling i høy kvalitet, med flere akrylserier som tilbyr ulike egenskaper, intens farge, allsidighet for kunstnere over hele verden.

Akrylmalingen fra Golden er annerkjent blant kunstnere på alle nivåer, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Denne malingen er godt kjent for sin høye kvalitet, omfattende fargespekter, og allsidighet som gjør den til et viktig verktøy i kunstnerens verden.

En av de mest fremtredende egenskapene ved Golden akrylmaling er dens utmerkede pigmentering. Fargene er rike, intense og utrolig livlige, og de beholder sin strålende glans selv etter tørking.

Matt akrylmaling på lerret

I tillegg til sin imponerende fargekvalitet, tilbyr Golden også et bredt spekter av forskjellige produktserier med ulike egenskaper. Dette gjør det mulig for deg å velge den akrylmalingen som passer best for din spesifikke teknikk og stil. For eksempel er Heavy Body maling ideell for de som foretrekker å jobbe med tekstur og impasto-effekter, mens Fluid maling er perfekt for glasurteknikker eller mer flytende applikasjoner.

Uansett om du er en erfaren profesjonell kunstner eller en entusiastisk nybegynner, er Golden akrylmaling et pålitelig og inspirerende valg for alle dine kunstneriske prosjekter.

Lær mer om akrylmaling

Har du lyst til å lære mer om akrylmaling? Les om akrylmaling for nybegynnere,

Golden Heavy Body

Golden Heavy Body – En favoritt blant kunstnere

Heavy Body er den første og mest brukte akrylmalingen fra Golden Artist Colors, og er kjent for sin myke, smøraktige konsistens. Heavy Body-paletten inneholder det største sortimentet av unike, rene pigmenter i en 100% akrylemulsjon tilgjengelig for profesjonelle kunstnere. Golden Heavy Body inneholder ingen fyllstoffer, forlengere, tonere eller fargestoffer.

Heavy Body er perfekt for kunstnere som foretrekker å jobbe med pensler eller palettkniver og ønsker å skape tekstur og dybde i sine verk. Den tykke konsistensen gjør det også enkelt å bygge lag og lage impasto-effekter, hvor malingen legges på i tykke, taktile strøk.

Hos oss finner du Golden Heavy Body i 108 nydelige farger, på tube i størrelsene 59ml og 148ml. Klikk her for å se hele fargekartet.

Golden Open

Golden OPEN – Akrylmaling som tørker langsomt

OPEN serien er en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonelle akrylmalinger. Denne er perfekt for dere som savner å bruke litt ekstra tid på å jobbe fargene inn i maleriet. Golden OPEN har en myk konsistens, som er noe mykere enn Heavy Body serien.

OPEN har 10 ganger lengre tørketid enn Heavy Body og Fluid. Arbeidstiden vil variere etter hvor tykke lag du legger, og tykke lag kan bearbeides i flere timer. Dette gjør malingen godt egnet til vått-i-vått teknikker, som f.eks ved portrettmaling, og som trykkfarge til trykketeknikker som tresnitt, lino og mono.

Golden OPEN kan fint blandes med helt ordinære akrylfarger for å forkorte tørketiden.

I OPEN serien finner du 81 farger, klikk her for å se hele fargekartet.

Medier til langtidstørkende akrylmaling

Golden har også egne medier for OPEN akrylmaling, som er konsturert for å ha samme langsomme tørketid som akrylfargene. Som OPEN akrylmaling vil også mediene kunne holde seg våte på paletten i ukevis, så lenge man beskytter mediet.

OPEN medier kan også brukes med vanlige akrylfarger, men tørketiden blir kortere.

Golden Fluid

Golden Fluid – Flytende akrylmaling i kunstnerkvalitet

Golden Fluid akrylmaling kombinerer enestående fargekvalitet med en flytende konsistens som er godt egnet for en rekke kunstneriske teknikker. Den er lysekte og har samme fargeintensitet som Golden Heavy Body, men med en konsistens mer lik kremfløte. Malingen flyter enkelt fra penselen, og er perfekt for store flate arealer, akvarelleffekter og tørr pensel. Fluid blandes lett med andre akrylfarger, og kan sette farge på gels, medier, gesso og grounds. Fluid akrylmaling er ekstremt allsidig, og kan brukes til fine akrylmalerier, glazing, staining, akvarellteknikker og mye mer. Den kan også brukes med Airbrush medium for airbrush på kunst og tekstiler.

I denne serien finnes det 93 flotte farger å velge mellom! Se hele fargekartet her.

Golden SoFlat

Golden SoFlat – Supermatt akrylmaling

Denne akrylserien fra Golden har tre viktige egenskaper: Mer matt, mer flat, og mer opak enn ordinær akrylmaling. SoFlat er laget med tanke på dere som ønsker å jobbe med akrylmaling på nye måter, til å lage store, grafiske, matte og «flate» arbeider. Den er perfekt for dere som søker et nærmest industrielt uttrykk, med fravær av både gjenskinn, penselstrøk og glans.

Golden SoFlat har en glatt, tyktflytende konsistens, og er kompatible med andre Golden farger og medier.

I SoFlat serien finnes det 60 farger, klikk her for å se hele fargekartet.

Publisert av