Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne! Du kan ringe oss i åpningstidene i butikkene, sende en mail eller chatte med oss, så svarer vi så fort vi kan!

Telefon

Ring oss på tlf 21 01 23 45

Telefonlinjen er åpen i butikkenes åpningstider. Du kan da velge mellom å snakke med en av butikkene eller lageret i Bergen.
Hvis du ikke får kontakt med oss, er det trolig mye å gjøre på i butikken. Da anbefaler vi at du venter noen minutter og ringer igjen, ringer en annen butikk eller tar kontakt via e-post.

E-post

Du kan gjerne sende oss en e-post. Da kan du velge mellom å sende direkte til en av butikkene, eller til vår felles-mail. Vi svarer deg så fort vi kan!

Felles e-post
post@tegne.no

Butikken i Oslo
oslo@tegne.no

Butikken i Bergen
bergen@tegne.no

Følg oss i sosiale medier

Følg oss i sosiale medier og få med deg nyheter, konkurranser og finn inspirasjon!

Våre fysiske butikker

Vi har butikk både i Oslo og i Bergen. I tillegg har vi flere hentesteder. Du kan lese mer om våre butikker her.

Vanlige spørsmål – FAQ

Vi har samlet svar på de mest stilte spørsmålene på vår FAQ-side. Her finner du informasjon om tekniske problemer, kundeklubben, rabatter, bestilling og mer!

Retur og reklamasjon

Hvis du har behov for å returnere en vare eller reklamere på et produkt, vennligst se våre detaljerte retningslinjer under reklamasjon og retur.

Vi er her for å sikre at du får den beste handleopplevelsen hos oss. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på!