Tips og guider

Lag din egen påskepynt!

Skap påskestemning med oss! Utforsk morsomme påskehobbyer som eggdekorering og lek med lufttørkende leire. Bli med på eventyret med å bringe påskeglede og kreativitet inn i hjemmet ditt!

Gouache tube og palett

Oppdag Gouache: En Verden av Muligheter

Dykk inn i gouache-verdenen og oppdag de mange måtene du kan bringe ideene dine til liv med dette allsidige malingsmediumet. Fra ugjennomsiktige og dristige farger til subtile nyanser, gouache gir deg kontrollen du trenger for å uttrykke deg kreativt.

Fargelære

Fargelære er studiet av hvordan farger fungerer. Det hele starter med lyset. Lyset inneholder alle fargene i regnbuen, og når det treffer et objekt, blir noen av disse fargene absorbert, mens andre blir reflektert. Det er denne refleksjonen som gir oss fargene vi ser.

Barnemaling på papir

Maling for barn

Gi barna muligheten til å uttrykke seg på en unik og gledesfylt måte som stimulerer fantasien og kreativitet!

Kreative julegaver

Vi syntes at kreative julegaver er noe av det fineste man kan gi, fordi kreative gaver inspirerer til skaperglede.

Kreative aktiviteter for de yngste

Finn på en spennende aktivitet med barna! Dekorer tekstil, mal med ansiktsmaling, lag kunst i gaten med gatekritt eller dekorer på steiner!

Lag dine egne julegaver

Å lage julegaver selv kan være en herlig måte å gi noe både personlig og unikt til dine kjære!

Person bruker lysbrett for å øverføre en tegning av en drage

Dagslyslamper og lysbrett

Det er lurt å ha skikkelig arbeidslys når du jobber med dine kreative prosjekter. Vi har et utvalg med store og små lamper, lamper som kan festes på pulten, lamper perfekt til staffeliet og lysbrett til deg som skal overføre tegninger.

nærbilde av diamond dotz

Diamond Dotz diamond painting

Diamond painting er en morsom måte å utforske kreativiteten din og skape vakre kunstverk samtidig som du opplever en følelse av ro

Hama strykeperler til halloween

Strykeperler til Halloween

Strykeperler gir deg kreative Halloween-dekorasjoner. Lag spøkelser, gresskar og mer med disse plastperlene. Enkel og skummel moro for alle!