Juletilbud 2021

Gi en kreativ julegave til noen du er glad i!

, ,

Kreative julegaver

Julen nærmer seg og mange er på jakt etter den perfekte julegaven.
Vi syntes at kreative julegaver er noe av det fineste man kan gi, fordi kreative gaver inspirerer til skaperglede.
Vi har tilbud på en rekke kreative varer, både maling, tegne- og skriveredskaper, Copic-tusjer og annet spennende som passer til alle som liker å være kreativ!

Har du fått med deg at vi har laget Tegne.no julekalender?

Maleutstyr

Gavesett med maling er en populær julegave og passer godt til både erfarne kunstnere og til de som nettopp har startet å male.
I år har vi tilbud på flotte sett med akrylmaling, oljemaling, vannløselig oljemaling og akvarellmaling.
Usikker på hvilken type maling du skal velge?

Akrylmaling
Akrylmaling passer til å skape kunstverk med både moderne og tradisjonelle utrykk.
Man slipper å tenke på medier og kompliserte teknikker, og det eneste man trenger er maling, pensel og noe å male på, for eksempel et lerret.
Du kan lese mer om akrylmaling for nybegynnere her.

Oljemaling
Oljemaling kan være hakket mer komplisert enn akrylmaling fordi man ofte bruker medier til å blande ut malingen og
man må rense utstyret med terpentin, men de unike egenskapene til oljemaling gjør dette til en populær maling for både nybegynnere og kunstnere.
Du kan lese mer om oljemaling her.

Vannløselig oljemaling
Cobra vannløselig oljemaling er et fantastisk alternativ til de som ønsker å male med oljemaling, men som ikke vil bruke malemedier og terpentin.
Vannløselig oljemaling har de samme egenskapene som tradisjonell oljemaling, men som har blitt tilsatt en emulgator som gjør det mulig å blande malingen med vann.
Du kan lese mer om Cobra vannløselig oljemaling her.

Akvarellmaling
Akvarellmaling er en helt annen maleteknikk en olje- og akrylmaling.
Kort forklart er akvarellmaling en transparent, vannløselig maling som man maler utover med vann og man trenger kun maling, en pensel og papir for å komme i gang.
Denne malingen bruker man til å male på akvarellpapir.
Du kan lese mer om akvarellmaling her.

Staffeli

Staffeli er en flott gave å gi til alle som maler. Staffeliet gjør at lerretet holder seg på plass og man kan se kunstverket sitt i den samme vinkelen som bildet skal henge på veggen når det er ferdig. Man får også mer frihet til å bevege seg rundt og se kunstverket fra alle vinkler gjennom hele maleprossessen, samtidig som man kan ha rett positur.

Tegne- og skrivesaker

Tegne- og skrivesaker er den perfekte gaven til alle kreative, om man vil ha kalligrafipenner til flott håndskrift, Pigma finelinere til skriving og tegning, blyansett til tegning og fargelegging, eller pasteller til å tegne på papir eller til å skape ekstra effekter på kunstverket man har malt!

Copic-tusjer

Copic er en alkoholbasert tusj som er populær til tegning og en storfavoritt for manga- og tegneserieskapere, kunst- og designstudenter, illustratører og alle som liker å tegne med tusj.
Med disse tusjene kan man skape både sterke og subtile fargelegginger og myke overganger mellom farger. Til disse tusjene anbefaler vi tusjpapir.
Du kan lese mer om Copic-tusjer her.

Arbeidslampe