Kreative julegaver

Vi syntes at kreative julegaver er noe av det fineste man kan gi, fordi kreative gaver inspirerer til skaperglede.

Publisert av

Maleutstyr

Gavesett med maling er en populær julegave og passer godt til både erfarne kunstnere og til de som nettopp har startet å male.
I år har vi tilbud på flotte sett med akrylmaling, oljemaling, vannløselig oljemaling og akvarellmaling.

Akrylmaling

Akrylmaling passer til å skape kunstverk med både moderne og tradisjonelle utrykk.
Man slipper å tenke på medier og kompliserte teknikker, og det eneste man trenger er maling, pensel og noe å male på, for eksempel et lerret. Du kan lese mer om akrylmaling for nybegynnere her.

Kreative julegaver fra talens

Oljemaling

Oljemaling gir deg et bredt spekter av muligheter når det gjelder farge, tekstur, teknikk og kreativ kontroll. Malingen passer for både nybegynnere og erfarne kunstnere, men kan oppleves litt mer komplisert enn akrylmaling. Du kan lese mer om oljemaling her. Om du syntes oljemaling virker litt for komplisert, har vi også Cobra oljemaling som er vannløselig, hvor man slipper å bruke løsemidler.

Vannløselig oljemaling

Cobra vannløselig oljemaling er et fantastisk alternativ til de som ønsker å male med oljemaling, men som ikke vil bruke malemedier og terpentin. Vannløselig oljemaling har de samme egenskapene som tradisjonell oljemaling, men som har blitt tilsatt en emulgator som gjør det mulig å blande malingen med vann. Du kan lese mer om Cobra vannløselig oljemaling her.

Akvarellmaling sett med tuber

Akvarellmaling

Akvarellmaling er en helt annen maleteknikk en olje- og akrylmaling. Kort forklart er akvarellmaling en transparent, vannløselig maling som man maler utover med vann og man trenger kun maling, en pensel og papir for å komme i gang. Denne malingen bruker man til å male på akvarellpapir. Du kan lese mer om akvarellmaling her.

Tegnesaker

Tegnesaker er den perfekte gaven til alle kreative, om man vil ha kalligrafipenner til flott håndskrift, Pigma finelinere til skriving og tegning, blyansett til tegning og fargelegging, eller pasteller til å tegne på papir eller til å skape ekstra effekter på kunstverket man har malt!

Pastelltegning

Tørrpasteller er myke pasteller som består av pigment og en liten mengde bindemiddel. Med tørrpasteller kan du bruke fingrene eller en tegnestubb til å lage jevne overganger.
Lær mer om pastelltegning her

Staffeli og tilbehør

Staffeli er en flott gave å gi til alle som maler. Staffeliet gjør at lerretet holder seg på plass og man kan se kunstverket sitt i den samme vinkelen som bildet skal henge på veggen når det er ferdig. Man får også mer frihet til å bevege seg rundt og se kunstverket fra alle vinkler gjennom hele maleprossessen, samtidig som man kan ha rett positur.

Juletegninger

For de små

Vi har også spennende hobbyprodukter for de små! Disse passer perfekt til kreative barn og du kan også dele opp settene og bruke de i adventskalenderen!

Arbeidslamper og lys

Det er lurt å ha skikkelig arbeidslys når du jobber med dine kreative prosjekter!

Sy og strikk

Kjenner du noen som syr eller strikker og du vet ikke helt hva du kan gi i gave til jul? Et tips er å gi skikkelig godt arbeidslys, slik at de kan sitte og strikke eller sy hele kvelden i vinter.
Alle sy- og strikkeentusiaster blir også glad for litt ekstra oppbevaring.

Skriv og noter

Kjenner du noen som elsker å skrive og notere? Kjøp en flott fyllepenn eller kulepenn og en nydelig notatbok i gave.

Posca i mange farger

Posca-tusjer

Posca-tusjer er allsidige og vannbaserte tusjer som kan brukes på nesten alle overflater.
Les mer
Akvarellpapir blokker og maling

Akvarellpapir

Det er viktig å bruke riktig akvarellpapir med vannfarger. Det finnes mange typer akvarellpapir med…
Les mer

Staffeli

Utforsk vårt utvalg av staffeli. Vi hjelper deg med å finne staffeliet som passer akkurat…
Les mer
moleskine art

Moleskine

Moleskine har vunnet mange hjerter med sine klassiske og elegante bøker. Enten du trenger å…
Les mer