Rød og blå maling blandet sammen

Skoleutstyr

Finn utstyr som passer til skoler og barnehager.

Vi har laget en samleside for alle våre produkter som passer til skoler, enten du er en lærer som skal bestille varer til skolen, en student som trenger inspirasjon til hva du trenger neste semester, eller om du bare er nysgjerrig på hva vi har å tilby.

Eller kanskje du trenger utstyr til barnehagen? Vi har også masse utstyr som passer til de yngste. Bla til barnehageutstyr ved å trykke her

Kontakt oss på e-post liv@tegne.no for avtale til din skole eller barnehage

Tegneutstyr – grafitt, kritt og kull

GRÅBLYANTERTRYKKBLYANTERMINER OG MINEHOLDEREKRITT OG KRITTBLYANTERKULL

Tegneutstyr brukes i en rekke sammenhenger, fra grunnleggende skissering og teknisk tegning til avanserte kunstprosjekter. De er essensielle for kunstnere, designere, arkitekter, og studenter som ønsker å uttrykke sin kreativitet eller planlegge komplekse prosjekter.

Med riktig tegneutstyr kan du utforske forskjellige teknikker og stiler, og bringe dine kreative ideer til liv.

Usikker på hvilken gråblyant du skal velge? Les mer om å velge gråblyanter her

Tegnetilbehør

PENNALBLYANTSPISSEREVISKELÆR OG KNETGUMMIKLYPERFIKSATIVPASSERE LINJALER

Ikke glem tilbehøret! Tegnetilbehør som viskelær, knettgummi og tegnestubber er viktig for å rette opp feil og forbedre detaljer i tegninger. Pennal og god oppbevaring er viktig for å ha et godt system når du skal være kreativ. Med riktig oppbevaring kan du enkelt finne og bruke de verktøyene og materialene du trenger, noe som sparer tid og reduserer stress.

Tusjer, penner og finelinere

FINELINEREGELEPENNERKULEPENNERMARKERINGSPENNTUSJER

Tusjer, penner og finelinere er viktige for tegning. Tusjer gir sterke farger og kan brukes til både fargelegging og skyggelegging. Penner er gode for detaljer og konturer, mens finelinere lager veldig tynne og presise linjer, perfekte for mønstre og tekniske tegninger. Disse verktøyene hjelper deg med å lage kunstverk som er både fargerike og detaljerte.

Tegne- og skissepapir

TEGNE- OG SKISSEPAPIRAKVARELLPAPIRTUSJPAPIRMIXED MEDIA PAPIRKALKERPAPIR

Det er viktig med et godt tegne- eller skissepapir. Det finnes mye forskjellig papir, i forskjellige størrelser, teksturer og farger. Skissepapir er ofte tynnere enn tegnepapir.

Presentasjon og oppbevaring

MAPPERPORTFOLIO

Mapper og porteføljer er viktige verktøy for studenter og kunstnere som ønsker å organisere og presentere sitt arbeid på en profesjonell måte.

Maling

AKVARELLMALINGAKRYLMALINGGOUACHEBLEKK

Maling kommer i mange former, og hver type har sine unike egenskaper og bruksområder. Akrylmaling tørker raskt og er kjent for sin holdbarhet og allsidighet, noe som gjør den populær blant både nybegynnere og profesjonelle kunstnere. Gouache er en type vannbasert maling som gir en mer dekkende og matt finish, ideell for illustrasjoner og designarbeid. Akvarell, derimot, er kjent for sin evne til å skape myke, flytende fargeoverganger, perfekt for landskap og portretter.