Marabu Alcohol Ink

Alkoholblekk

, ,

ALKOHOLBLEKK

Alkoholbasert, permanent blekk med klare og sterke farger som tørker fort, er syrefrie og kan blandes. Alle fargene er transparente, med unntak av metallfargene og diamantfargen. Ideell for ikke-absorberende overflater som syntetisk papir, glass, metall osv.

 • Best egnet på overflater som ikke absorberer og på syntetisk papir.
 • For lysere farger, tilsett 810 Extender.
 • For mørkere nyanser, la alkoholen fordampe litt slik at fargen blir mer konsentrert og dermed mørkere. Drypp litt farge i for eksempel en blandepalett.
 • For nye fargenyanser, bland fargene i en blandepalett.

Åpne flasken ved å dra av korken og trykk en tegnestift eller lignende ned i tuppen på flasken.

TIPS:

 • Metallicfargene og diamantfargen må ristes godt før bruk.
 • Blekket an oppføre seg ulikt, avhengig av underlaget. Det er alltid lurt å lage noen tester.
 • Etter at malingen er tørket kan den løses opp ved å tilføre mer blekk eller 810 Extender, man kan da fortsette å male.

Teknikker

 1. Drypp dråper med alkoholblekk i ønsket farge på underlaget. Hver dråpe vil flyte utover. Tilsett dråper av en annen farge ved siden av eller over den første fargen.
 2. Alcohol Ink Extender gir transparente sirkler. Fortsett å dryppe dråper med alkoholblekk til du får ønsket resultat og la det tørke.

 1. Drypp dråper med alkoholblekk i ønsket farge på underlaget. Tilsett Extender på toppen. Blekker tynnes ut og blir mer flytende.
 2. Forsiktig blås blekket utover. Repeter gjentatte ganger til ønsket resultat er oppnådd og la tørke. Tips: For å lage blomster blås blekket utover i en sirkelbevegelse.

 1. Drypp dråper med alkoholblekk i ønsket farge på underlaget. Tilsett Extender på toppen. Blekker tynnes ut og blir mer flytende.
 2. Still inn hårføneren på kaldt og blås sakte og forsiktig blekket innover. Det samler samler seg i midten. Fortsett til det er tørt. Tilsett mer Extrender i ytterkantene og bruk hårføneren igjen. Du får da tynne og delikate lag. La tørke.

 1. Påfør alkoholblekk på underlaget og la det tørke helt.
 2. Bruk permanent tusj til å drodle og tegne blomster, linjer, mønster eller skift.

SETT

Løse farger

Blokk

Annet syntetisk papir