Hobby

Lag din egen påskepynt!

Skap påskestemning med oss! Utforsk morsomme påskehobbyer som eggdekorering og lek med lufttørkende leire. Bli med på eventyret med å bringe påskeglede og kreativitet inn i hjemmet ditt!

Fargelære

Fargelære er studiet av hvordan farger fungerer. Det hele starter med lyset. Lyset inneholder alle fargene i regnbuen, og når det treffer et objekt, blir noen av disse fargene absorbert, mens andre blir reflektert. Det er denne refleksjonen som gir oss fargene vi ser.

Barnemaling på papir

Maling for barn

Gi barna muligheten til å uttrykke seg på en unik og gledesfylt måte som stimulerer fantasien og kreativitet!

Kreative aktiviteter for de yngste

Finn på en spennende aktivitet med barna! Dekorer tekstil, mal med ansiktsmaling, lag kunst i gaten med gatekritt eller dekorer på steiner!

Person bruker lysbrett for å øverføre en tegning av en drage

Dagslyslamper og lysbrett

Det er lurt å ha skikkelig arbeidslys når du jobber med dine kreative prosjekter. Vi har et utvalg med store og små lamper, lamper som kan festes på pulten, lamper perfekt til staffeliet og lysbrett til deg som skal overføre tegninger.

nærbilde av diamond dotz

Diamond Dotz diamond painting

Diamond painting er en morsom måte å utforske kreativiteten din og skape vakre kunstverk samtidig som du opplever en følelse av ro

Hama strykeperler til halloween

Strykeperler til Halloween

Strykeperler gir deg kreative Halloween-dekorasjoner. Lag spøkelser, gresskar og mer med disse plastperlene. Enkel og skummel moro for alle!

pouring bilde med orange og blått

Pouring med akrylmaling

En spennende, kreativ teknikk der akrylmaling blandes med ulike medier og deretter helles på en overflate for å oppnå unike og abstrakte kunstverk.

alkoholblekk

Alkoholblekk

Alkoholblekk er et spennende medium hvor du kan skape flotte og unike kunstverk.

tekstilfarge

Mal, tegn og dekorer på tekstil

Har du noen gamle klær liggende i skapet som du har lyst til å piffe opp? Eller kanskje du vil lage noe helt unikt som ingen andre har? Vi har et stort utvalg at maling og utstyr som du kan bruke til å bli din egen tekstil-designer.

Moleskine art collection

Moleskine Art Collection

Moleskine er kjent for flotte notatbøker og almanakker, men de lager også flotte skissebøker og akvarellbøker. Finn en Moleskine bok som passer ditt kreative uttrykk!