Daylight Company

Lysbrett og dagslyslamper

Daylight dagslyslamper og lysbrett med LED-lys

Arbeidslamper med dagslys som gir et behagelig lys med korrekt fargegjengivelse.
Daylight company er et engelsk firma som har solgt dagslyslamper siden 1988. Det er lamper og lysbord av god kvalitet med innovative løsninger tilpasset brukernes ulike behov sammen med bra design. Nyttig verktøy til både lesing, søm, broderi, scrapping, 3D-motiver, smykkelaging, malerier, foto, negledesign og hudpleie.

 

Daylight Wafer Lightbox

Finnes i 3 størrelser, A4, A3 og A2 (NYHET). Ekstra tynt lysbord på kun 0.8 cm. Lysflaten er omgitt av en praktisk, innebygd linjal. Består av dimbare LED-pærer for en jevn spredning av lyset. Lav vekt og miljøvennlig, dette er et lysbord som er lett å ta med seg. Det ideelle verktøy for tracing, kalligrafi, tegning, scrapbooking, quilting og søm. Lengde på ledningen er 1,83 m.

Daylight MAGnificent

Dagslyslampe med forstørrelsesglass 1,75. Ideell for alle typer hobbyer, håndverk og lesing. Omdannes enkelt fra gulv til bordlampe å fjerne et ledd på stangen. Stangen er bevegelig i øverste ledd. Har 27 små led lamper rundt et 14,6 cm forstørrelses- glass. Forbruker kun 2,7 watt energi som tilsvarer 65W. Maks høyde gulvlampe: 125 cm, bordlampe: 50 cm. Vekt 3,5 kg.

Lysbrett og tegnebord

Daylight lamper