Christ Engebretsen & Søn AS

Siden oppstarten i 1922 har Christ Engebretsen & Søn vært kjent for service, kvalitet og ansatte med høyt kunnskapsnivå. Dette er noe vi fortsatt etterstreber! Vi har nå et svært bredt utvalg innen kunstnermateriell, tegneutstyr og annet materiell til våre kreative kunder. Sentralt i Oslo, kun minutters gange fra Karl Johan finner du oss fortsatt i Pilestredet 27.

I Januar 2012 slo vi sammen Christ engebretsen & Søn AS og tegne.no, og vi fikk da en etterlengtet nettbutikk med det samme store utvalget og den samme gode servicen som vi er kjent for.
Butikken i Pilestredet 27 gikk gjennom en totalrenovering i 2016 og 1.mars 2017 lanserte vi en ny moderne utgave av tegne.no

Med disse store investeringene ønsker vi å sende et signal til våre kunder at vi skal satse for fullt fremover og at vi skal gjøre alt vi kan for å tilfredstille våre kunder både på vareutvalg, kunnskap, tilgjengelighet og service.

Kontakt oss

Ansatte

Thomas

Daglig leder

Kim Tore

Salgsmedarbeider
(Kunstmateriell-faglig kompetanse)

 

Elisabeth

Salgsmedarbeider
(Lerrets-oppspenning)

 

Kari

Nettbutikk Privatkunder

Liv

Bedriftskunder

Solveig

Salgsmedarbeider

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.tegne.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern