Frakt og hent i butikk

Velg hvordan du vil motta din neste pakke fra oss, og finn åpningstid for våre butikker

,

Frakt og «hent i butikk»

Pakke i postkassen:
For kun 50,- sender vi pakker rett hjem til deg, enten i postkasse eller hengt på døren. Denne pakketypen fra Bring har begrensning på 5kg og maks 90cm totalt, for eks 25cm + 25cm + 40 cm = 90cm. Hvis ikke pakken passer i postkassen på grunn fasong, det er ikke plass i postkassen eller av andre grunner postkassen ikke er tilgjengelig, så blir pakken levert på nærmeste hentested. Du mottar da sms/epost om at pakken kan hentes på postkontor eller post i butikk. Hentefrist er syv dager, men kan forlenges med syv dager gjennom sporingssiden til pakken.

Ved valg av å få pakken i pose på døren må det informeres om leilighets nr. og etasje. Avstand fra postkasse til mottakers dør kan ikke være mer enn 250m. Bygning må være tydelig merket med husnummer, oppgang og navn på døren. Posten må ha tilgang hvis det er låst ytterdør til felles inngang.

Forventet leveringstid er fra to til fem dager ifra pakken er skannet inn hos Bring ut ifra hvor i landet du bor.

Fraktfritt ved bestilling på over 700,- med dette alternativ. OBS: Hvis varene totalt sett blir for stor får man ikke opp dette alternativ 

Pakke til hentested
100,-
Gjelder pakker opp til 35kg, og blir sendt til et postkontor, eller post i butikk i nærheten av deg. Er pakken for stor for å bli levert på butikk/postkontor, med en maks lengde på 240cm eller lengde + omkrets på 360cm, så vil vi kontakte deg for å avtale å få pakken levert hjem eller til alternativ adresse.

Pakke til hentested blir levert til store deler av sentral Norge på en dag og øvrige deler to til fire dager fra innlevert pakke.

Fraktfritt ved bestilling på over 1000,- med dette alternativ.

Pakke levert hjem 
Nå 150,-
Pakke levert hjem gjelder alle størrelser og blir levert på døren din. Du blir varslet på sms når pakken blir lastet på bil på utleveringsdagen. Da kan bilen følges i sanntid, og det kan gjøres valg underveis som å endre utleveringsdag eller å gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken ved døren eller på angitt sted. For pakker levert på kveldstid mottatt du en sms med en lenke som leder til informasjon om estimert leveringstid innenfor en times intervall.

Leveringstiden er på en til fire dager ut ifra hvor i landet du bor og fra når pakken er blitt levert inn til Bring.

Fraktfritt ved bestilling på over 1500,- med dette alternativ.

Du velger selv i utsjekk det alternativet du ønsker.

Pakke til bedrift
125,-
Pakkene leveres mellom kl. 8 til kl. 16 mandag til fredag. Det forventes at det er en adresse med folk tilstede som kan ta imot pakken. Leveringstiden er på 1-4 dager ut ifra hvor i landet du bor og fra når pakken er blitt levert inn til Bring. Hvis ønskelig kan budet ringe 30- 60 min før levering. Frakt alternativet er gratis på ordre over 1500,-.

Hent i butikk
Du kan velge å hente din ordre hos oss enten i Oslo, Bergen eller Ås. Hvis ikke butikken har alle produktene inne så blir de sendt fra hovedlageret og til butikk. Når pakken er klar for henting vil du få en epost om at den er klar for å plukkes opp.

Sikker og enkel betaling med Klarna og Vipps

For at du skal få en knirkefri og sikker betalingsmetode, benytter vi oss av Klarna og Vipps.

Les mer om Klarna her.
Les mer om kjøpsvilkår her.

 

 

Lurer du på noe?

Du kan enkelt kontakte oss via chat, på telefon 21 01 23 45 eller via post@tegne.no