Year of Sakura – Konkurranse!

Vinn en tur til Tokyo!

,

Konkurranseregler

Sakura fyller 100 år og har derfor en stor, internasjonal konkurranse med fantastiske premier! Bli med og få muligheten til å vinne masse flotte premier, eller kanskje du er den heldige vinneren som får reise til Tokyo i 2022!

Bli med på konkurransen med å:

  1. Lag et kunstverk inspirert av Japan med dine favoritt SAKURA-produkter.
  2. Del kunstverket på Facebook eller Instagram:

A. Merk @Sakura_Europe i beskrivelsen
B. Bruk hashtaggen #sakura100years
C. Nevn produktene du har brukt (#pigmamicron, #gellyroll, #pentouch, #koiwatercolors, etc) og
D. Fortell  hvor du bor (#Norway #Spain, #UK, etc) og hva inspirasjonen var til kunstverket ditt!

3. Send også bildet ditt med navn og adresse til sakura100years@royaltalens.com (filstørrelse maks. 10 MB)

Hver måned velger Sakura tre vinnere fra oppføringene. Kunngjøringen vil bli gjort via  Sakura sin Facebook og Instagram. Vinnerne mottar en premiepakke til en verdi av € 150 og blir automatisk valgt til hovedprisen til «En tur til Tokyo». En av de 36 månedlige vinnerne vil bli kåret til hovedpremievinner den første uken i 2022.
Det er ingen begrensning på antall bidrag du kan sende inn per person. Hver måned har du en sjanse til å vinne med bidragene du har sendt inn den måneden.

Trenger du inspirasjon? Følg SAKURA på Facebook og Instagram i et år fullt av kreative opplæringsprogrammer, unike produkter i søkelyset og gode samarbeid med ambassadører.

Se vilkårene for denne konkurransen her. Selvfølgelig vil Sakura ta hensyn til eventuelle (reise) begrensninger som fremdeles kan påvirke hovedprisen i denne konkurransen i 2022. Les alt om dette i konkurransevilkårene.