Vårkampanje – AKVARELL

Vi feirer våren med en herlig kampanje på akvarellmaling og tilbehør!

, ,

Våren er perfekt for deg som maler med akvarell! Ta med deg maleutstyret ut og la deg bli inspirert av alt som spirer og gror. Vi feirer våren med en herlig akvarellkampanje! Her finner du utstyr om du er nybegynner eller kunstner, om du ønsker å teste noe nytt eller oppgradere utstyret ditt.

I årets kampanje har vi mye forskjellig akvarellmaling på tilbud, men det er også tilbud på de nye og fantastiske penslene fra Kolinex og tilbud på akvarellpapiret Artistico, som nå kommer i en forbedret kvalitet!

 

Bla til:
Rembrandt akvarellmaling
Van Gogh akvarellmaling
Art Creation akvarellmaling
Kolinex pensler
Fabriano Artistico akvarellpapir
Fabriano Watercolor akvarellpapir

Rembrandt akvarell

-20% på alle half pans, 10ml tuber og utvalgte sett

Akvarellfarger i beste kunstnerkvalitet for profesjonelle kunstnere. Maksimal pigmenttetthet og lysekthet. Kampanje på alle løse farger i tuber og half-pan, samt sett med utvalgte metallskrin i mange tema-varianter.

Van Gogh akvarell

-20% på utvalgte sett og alle løse farger

Akvarellfarger som passer for både amatører og profesjonelle kunstnere. Kampanje på alle løse farger + favoritten Pocketbox med 12 half-pan og tubesett med 10 tuber. 

LES MER OM AKVARELL FRA VAN GOGH HER

Talens Art Creation

Serien med god kvalitet til en bra pris som passer perfekt til nybegynnere. Her finner du både Pocket-box akvarellskrin med half-pan, tubesett og akvarellblokk.

Kolinex-pensler

Det holdbare, økologiske og veganske alternativet til mårhårspensler. En penselserie med enestående egenskaper som også tilfredsstiller den kresne akvarellmaler. Nå får du kampanjepriser på serie 9301 Rund, og serie 2193 Flat fordriver.

Les mer om egenskaper og erfaringer fra kunstnere i aktueltsaken her.

Alf Bjercke Kolinex – 9301 Rund

Rund pensel til tradisjonell akvarellmaling. Kommer med kort, brunlakkert skaft i ni størrelser fra 00 – 22.

Alf Bjercke Kolinex – 2193 Fordriver

Flat, bred pensel med flatt, kort skaft. Ideell til akvarellteknikker med mye vann i store formater. Kommer i fem størrelser fra 25 – 100mm.

Fabriano Artistico

Artistico-papiret kommer i ny, forbedret kvalitet, merket «Enhanced Quality» eller «EQ».
Denne nye, fantastiske kvaliteten kommer til å bli en favoritt for alle som liker skikkelig godt akvarellpapir.

LES MER OM ARTISTICO EQ HER

 

Artistico Traditional White – Blokker

Trykk på blokkene for å se alle størrelser

 

Artistico Extra White – blokker

Trykk på blokkene for å se alle størrelser

Fabriano Watercolor Papir

Watercolour-serien er akvarellblokker som passer til både kunstnere og studenter. Syrefritt papir med 25% bomull i flere gramvekter og overflater. Ideell til akvarell, tempera, gouache, akryl, blekk og tegning.

Fabriano Artistico 56×76

Det er også tilbud på den «gamle» versjonen av Artistico-papiret i størrelsen 56×76 cm. Til tross for at papiret nå har kommet i en forbedret versjon, er dette papiret også av en veldig god kvalitet. Papiret er 300 gram og består av 100% bomull.