OKTOBER TEGNEFESTIVAL

-20% på utvalgte tusjer, penner, blekk og papir!

, , ,

Tegn en tegning hver dag i oktober!

I oktober deltar kunstnere og kreative over hele verden i en tegneutfordring hvor man tegner en tegning i blekk hver eneste dag gjennom hele måneden.

Utfordringen ble startet av Jake Parker, hvor han ville utfordre seg selg for å forbedre sine tegneferdigheter med blekk og utvikle positive tegnevaner.

Alle kan delta! Det er bare til å finne frem penn og papir og sette i gang å tegne.

Del gjerne dine tegninger med oss! Legg ut bilder av dine kunstverk på Instagram og bruk emneknaggen #tegneno eller tagg oss med @tegneno

Sakura Pigma

Sakura Pigma passer godt til både tegning og skriving. Blekket er vannfast og hurtigtørkede, og du kan fint bruke pennene i kombinasjon med akvarellmaling eller blekk.

Papir

Sist, men ikke minst så trenger du noe å tegne på! Disse papirene passer perfekt til tegnefestivalen, om du ønsker å tegne med hvitt på sorte ark, eller motsatt!
Disse blokkene passer utmerket til blekk, tegning, tusj og blyant.

Posca i hvitt og sort

Storfavoritten Posca passer perfekt til utfordringen! Denne tusjen er dekkende og kan brukes på så og si alle overflater! Les mer her
I anledning tegnefestivalen har vi tilbud på  sorte og hvite Posca i alle størrelsene!

Penn og blekk

Skriv og tegn med penn! Eller bruk dyppepenn til å lage din kunst!
Under tegnefestivalen er det også veldig populært å bruke Indian Ink. Dette blekket kan du bruke med en dyppepenn, eller male utover med en pensel, som for eksempel Kolinex-penslene.