Strathmore kunstnerpapir

,

STRATHMORE

Veien til kunstnerisk frihet begynte på St. Patrick’s Day i 1892 da Strathmores grunnlegger, Horace Moses, åpnet Mittineague papirfabrikk i Massachusetts. Kort tid etter besøkte han dalen Strathmore i Skottland der tistelen var i full blomst. Stedets skjønnhet inspirerte ham så mye at han begynte å bruke navnet og tistelen som et symbol på kunst- og trykkpapir av høy kvalitet. En merkevare ble født.

Strathmore begynte å produsere kunstnerpapir i 1899. Først papir til kulltegning, deretter Bristol papir. Merket ble raskt kjent som en av de høyeste kvalitetene på papir og ble brukt av kjente kunstnere rundt om i hele verden. Strathmore har beholdt ryktet som leverandør av kvalitetspapir i over et århundre. I dag fortsetter Strathmore å gi kunstnere på alle nivåer den ideelle overflaten til å lage sine vakre kunstverk, enten det er med akvarell, kull, pastell, blyant eller penn og blekk.

Tegne og skissepapir

Akvarellpapir

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.tegne.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern