Sakura 100 år!

Vi feirer med å gi -20% på utvalgte produkter!

Gratulerer Sakura!

Merkevaren Sakura fyller 100 år, og det skal feires gjennom hele 2021!
For å starte feiringen, har Sakura lansert sett med Pigma Micron fineliner i fargene svart og gull.

Pigma Micron kommer nå også i størrelse 10 og størrelse 12!

Gjennom året vil det komme flere spennende tilbud, så det er bare å følge med!

Sakura har også en konkurranse hvor man kan vinne en tur til Tokyo!
Les konkurransereglene her, og vær med på sjansen til å vinne en helt spesiell tur!

 

Jubileumstilbud – Sakura Koi Coloring Brush pen

 

Luktfri, vannbasert tusj med penseltupp til skrift og fargelegging. Transparente, klare farger som kan brukes lag på lag for mørkere nyanser eller for å blande farger. Den fleksible penseltuppen gjør det mulig å lage både fine, middels og brede linjer ved å endre presset. Fargeløs blender kan kjøpes separat og brukes for ekstra transparente, jevne graderinger og fargeblandinger.

Sakura Koi akvarellsett

Koi Water Colors er akvarellfarger til å illustrere, dekorere og lage kunstverk med. Kolleksjonen består av både små og store sett, med få utvalgte farger til å ha med på reisen eller med stort fargespekter til å ha på arbeidsbordet. Settene inneholder nesten alt man trenger; blandepalett, svamp og pensel med vannbeholder. Mal hvor som helst, når som helst! I tillegg anbefaler vi å bruke akvarellpapir til å male på!

Sakura Koi vannpensel

Denne penselen har en vannbeholder slik at man slipper å dyppe penselen i vann! Klem på vannbeholderen, så kommer det vann ut av penseltuppen. Disse penslene er veldig praktisk til alle vannbaserte farger, og veldig lur om du ønsker å ta med deg akvarellmaling ut på tur. Busten er syntetisk, rund eller flat og myk.

Sakura Pigma Micron

Pigma var den første «finelineren» til skrift og tegning, som både var vannfast og hadde hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat og er lysekte både for sollys og UV lys. tusjen er syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier.

Denne «finelineren» passer perfekt til skrift og tegning og kan også brukes sammen med akvarellfarger. Den tynne og presise spissen gjør at tusjen passer godt til å fange detaljer i kunstverkene dine. Tusjen finnes i flere strekbredder, slik at du kan finne den som passer perfekt til ditt behov.

I anledning 100-årsjubileet, har Sakura lansert sett med Special Edition Black&Gold. Denne stilige sort- og gullversjonen av Micron er inspirert av Art Deco bevegelsen i 1921. Settene kommer med 3, 6 og 12 ulike strekbredder i med sort tusj.

 

JUBILEUMSSETT

Sakura Micron