Sakura 100 år!

Let's Celebrate Together!

, ,

Gratulerer Sakura!

Merkevaren Sakura fyller 100 år, og det skal feires gjennom hele 2021!
For å starte feiringen, har Sakura lansert sett med Pigma Micron «fineliner» i fargene svart og gull.

Pigma Micron kommer nå også i størrelsene 10 og 12!

Gjennom året vil det komme flere spennende lanseringer, så det er bare å følge med!

Sakura har også en konkurranse hvor man kan vinne en tur til Tokyo!
Les konkurransereglene her, og vær med på sjansen til å vinne en helt spesiell tur!

 

Sakura Manga

Manga er det japanske ordet for tegneserier, og er regnet som en egen kunstart med høy annerkjennelse i Japan. Stilen er kjent for karakterer med store øyne, strittende hår og enkel skyggelegging.

I manga blir det ofte brukt finelinere, som Micron eller Sensei, til omrisset av tegningen. Til fargelegging blir det oftest brukt tusj, som Sakura Koi, hvor du finner sett med farger som passer perfekt til fargelegging av manga!

Sakura Pigma Micron

Pigma var den første «finelineren» til skrift og tegning, som både var vannfast og hadde hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat og er lysekte både for sollys og UV lys. tusjen er syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier.

Denne «finelineren» passer perfekt til skrift og tegning og kan også brukes sammen med akvarellfarger. Den tynne og presise spissen gjør at tusjen passer godt til å fange detaljer i kunstverkene dine. Tusjen finnes i flere strekbredder, slik at du kan finne den som passer perfekt til ditt behov.

I anledning 100-årsjubileet, har Sakura lansert sett med Special Edition Black&Gold. Denne stilige sort- og gullversjonen av Micron er inspirert av Art Deco bevegelsen i 1921. Settene kommer med 3, 6 og 12 ulike strekbredder i med sort tusj.

 

JUBILEUMSSETT

Sakura Micron