Rembrandt Limited Edition

Opplev tidens flotteste sett med Rembrandt oljemaling

,
Royal Talens feirer Rembrandt-år

2019 er et spesielt år for Royal Talens. De feirer Rembrandt året sammen med riksmuseet i Nederland. Rembrandt van Rijn er en av verdens mest respekterte kunstnere. I år er det nøyaktig 350 år siden hans død. Rembrandt blir husket som en av de store mesterne i gullalderen, og spesielt for sitt ikoniske mesterverk «Nattevakten».

I 1899, for nøyaktig 120 år siden, ble også bedriften Royal Talens stiftet og verden ble samme år introdusert for merkevaren Rembrandt.  Royal Talens har derfor mye å feire i år og markerer det med mange aktiviteter og kampanjer.

Jubileumsskrin

 

Det er blitt laget et spektakulært sett i begrenset opplag, helt dedikert til kunstner- og malingsmerket Rembrandt. Bare 120 eksemplarer er laget av dette luksuriøse treskrinet på verdensbasis, og i Norge har fått ett av disse for salg – så her blir det førstemann til mølla! Skrinet inneholder alle 120 fargene i Rembrandt oljemaling sammen med mye medier, oljer og tilbehør. Dette vil være et unikt samleobjekt! Se – og bli fristet med video av skrinet under

UTSOLGT! Det store settet som ble produsert i begrenset opplag er utsolgt

Det finnes også et mindre jubileumssett i Rembrandt oljemaling, med 10 av de mest brukte fargene og mediene kunstneren Rembrandt brukte.

 

Jubileumssettet er utsolgt - Kjøp det mindre gavesettet her