Rembrandt Limited Edition

Opplev tidens flotteste sett med Rembrandt oljemaling

,
Royal Talens feirer Rembrandt-år

2019 er et spesielt år for Royal Talens. De feirer Rembrandt året sammen med riksmuseet i Nederland. Rembrandt van Rijn er en av verdens mest respekterte kunstnere. I år er det nøyaktig 350 år siden hans død. Rembrandt blir husket som en av de store mesterne i gullalderen, og spesielt for sitt ikoniske mesterverk «Nattevakten».

I 1899, for nøyaktig 120 år siden, ble også bedriften Royal Talens stiftet og verden ble samme år introdusert for merkevaren Rembrandt.  Royal Talens har derfor mye å feire i år og markerer det med mange aktiviteter og kampanjer.

Jubileumsskrin

 

Det er blitt laget et spektakulært sett i begrenset opplag, helt dedikert til kunstner- og malingsmerket Rembrandt. Bare 120 eksemplarer er laget av dette luksuriøse treskrinet på verdensbasis, og i Norge har fått ett av disse for salg – så her blir det førstemann til mølla! Skrinet inneholder alle 120 fargene i Rembrandt oljemaling sammen med mye medier, oljer og tilbehør. Dette vil være et unikt samleobjekt! Se – og bli fristet med video av skrinet under

Det finnes også et mindre jubileumssett i Rembrandt oljemaling, med 10 av de mest brukte fargene og mediene kunstneren Rembrandt brukte.

 

Kjøp det unike samlersettet, eller det mindre gavesettet her

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.tegne.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern