Mixed Media

-20% på masse spennende Mixed media utstyr!

, ,

Skap kunst med Mixed Media!

Høsten er her og vi får mer innetid. Da kan det være gøy å leke seg litt ekstra med farger.

Mixed media er et begrep som beskriver kunstverk hvor det er blitt brukt mer en ett medium til å skape et bilde. For eksempel kan man kombinere akrylmaling med blekk, oljepasteller, kollasj, spraymaling, sjablonger, andre typer maling og mye mer.
Det spennende med Mixed media er at det finnes nesten ingen begrensninger for hva man kan skape!

Mixed media teknikken er gøy, og noe alle kan få til! Den er perfekt til å eksperimentere med mange typer maling, penner, underlag, medier osv.

Det viktigste er at man får skaperglede av å leke seg med farger, og underveis lærer man masse og plutselig dukker det opp nye effekter!

Kampanjen varer til og med 30. september.

Mixed media kunst med oljepastell
(Arbeider og foto: Mariann S Sæbjørnsen)

 

 

Amsterdam Relieffmaling – Lag spennende detaljer

Denne relieffmalingen har en presis dyse og inneholder en maling med tykk konsistens. Relieffmalinger er perfekt for å lage spennende detaljer, skrift og detaljer på bildene dine.

Malingen er lysekte og vannfast, og fester på  både absorberende og ikke-absorberende, glatte overflater. Kommer i 15 flotte farger!

Amsterdam Ink – Akrylblekk til skriving, maling og mer!

Drypp, mal, skriv, bruk den med sjablong! Her har du mange muligheter!
Amsterdam Ink er et flytende akrylblekk som kan males utover, dryppes på lerret, brukes til kalligrafi, airbrush, dyppepenn, sjablonger og mer! Dette høypigmenterte blekket kommer i 46 farger, inkludert 4 refleks- og 3 metallicfarger og alle fargene er ekstremt lysekte.
Perfekte å kombinere med andre Amsterdam-produkter. Glass med bred åpning og pipette i lokket som gjør det lett å dosere blekket.

TIPS!
Pigmentene i dette blekket synker til bunnen. Det er derfor viktig at glassflaskene ristes godt før bruk.

Amsterdam akrylmaling – Nydelige sett med små tuber

Sett med storfavoritten Amsterdam akrylmaling i 20ml tuber. Alt fra små start-sett til temasett med spesialfarger og store sett med opptil 90 farger. Perfekt til de som ønsker å teste mange farger og ikke trenger så mye av hver.

Vil du lære mer om akrylmaling? Her er alt du trenger å vite for å komme i gang med akrylmaling.

 

Flakes/glitter – Lag glitrende effekter!

Glitter og flak som gir fine effekter – perfekt til Mixed media! De kan blandes med Amsterdam medier eller transparente akrylfarger eller drysses over våt akrylmaling. Kan fernisseres med blank akrylferniss til slutt om ønskelig.

Penselsett og maleverktøy fra Amsterdam

Pensler som passer perfekt sammen med Amsterdam akrylmaling og maleverktøy som du kan bruke til å lage spennende teksturer i kunstverket ditt!

Oljepastell fra Van Gogh – Tegn, skriv og lag kule effekter!

Med denne oljepastellen kan du tegne over akrylfarger. Du kan fernissere fargene med Amsterdam ferniss for olje og akryl.
Fargesterk og smidig oljepastell i kunstnerkvalitet. Fremstilt av finmalte pigmenter, mineralolje og voks som gjør den til en smidig oljepastell med sterke, dekkende, rene farger som ikke bleker. 55 av 60 farger har aller beste lysekthet (+++). Den spesielle fargeløse stiften (120,5) benyttes til å drøye fargene, skape ekstra jevne fargeoverganger eller til å blande fram transparente farger. To gullfarger, sølv og perlemorhvit er fine til spesielle effekter. Konsistensen er myk og smidig, så de avgir lett farge og er behagelige å jobbe med. Kan påføres nesten alle underlag som tre, papir, lerret, metall, stein og keramikk.

Du liker kanskje også..