Marabu Easy Marble

Gjør det enkelt å marmorere!

,

Drypp – dypp – la tørke!

  • Tørker på 15 minutter
  • Fremstilt av organisk løsemiddel
  • Lysekte og værbestandig

 

Fargen dryppes rett fra flasken i vann. Dypp gjenstanden som skal marmoreres sakte i vannbadet, blås vekk fargen, og ta den opp igjen – ferdig! Du kan marmorere egg, glass, tre, akrylglass, pappmasje, metall, styropor, isopor, silke, tynne stoffer og papir. Glass og metall som skal marmoreres bør først rengjøres med sprit. Utstyr som brukes rengjøres med Marabu Cleaner eller white spirit. Bør ikke brukes på gjenstander som kommer i kontakt med mat.

marabu_easy_marble_veiledning_1

1. Dekk arbeidsområdet godt og ha gjerne på hansker og forkle. Fyll beholderen med rikelig med kaldt vann. Beholderen må være dyp nok til at gjenstanden kan dyppes helt under vann. Rist marmorerings-fargene godt før du begynner. Drypp flere dråper av den første fargen direkte på vannoverflaten. Drypp noen dråper av de neste fargene inn i midten etter hverandre. Bruk av 2 eller 3 ulike farger er ideelt.

marabu_easy_marble_veiledning_2

2. Bruk en trepinne for å lage et marmorert mønster i malingen som ligger på overflaten av vannet. TIPS: Arbeid raskt fra drypping til dypping.

marabu_easy_marble_veiledning_3

3. Dyp deretter objektet sakte gjennom laget av maling i vannet. Malingsfilmen på vannoverflaten vil feste seg rundt gjenstanden. TIPS: Du kan feste egg og andre objekter med hull i på en trepinne slik at de er letter å dyppe. Hvis hullene er for store er det bare til å surre litt tape rundt trepinnen.

marabu_easy_marble_veiledning_4

4. Trekk gjenstanden raskt opp av vannet. Før du trekker den opp, blås den gjenværende malingen ut til kantene av beholderen. Dette forhindrer overlapping av farger når du trekker opp objektet. Før du dypper den neste gjenstanden, må du rengjøre vannoverflaten helt. Den gamle overflødige malingen kan fjernes fra overflaten av vannet veldig enkelt ved å bruke et stykke papir.

Flotte marmoreringssett

Løse farger